Header AD

Zello

Mert a Walkie Talkie még mindig menő :)



Bár ez most egy igen rövid cikk lesz, de maga az applikáció is faék egyszerű. Mármint felhasználói értelemben. Ezért fogadjátok sok szeretettel a Zello nevű alkalmazást bemutató cikkemet.


Zenésztársam unszolására kipróbáltam a Zello nevű mobilalkalmazást. Jópofa kis találmány. Ingyenes és tökéletes a gyors információcseréhez. Számos ilyen létszik én most mégis erről írok, hiszen ezt próbálgatom. Tehát ha feltelepíted, akkor gyakorlatilag úgy funkcionál mint egy walkie talkie. Az app az adatforgalom használatával (legyen az mobilnet vagy WiFi) képes hangüzeneteket küldeni, amelyek minimális késéssel megérkeznek a fogadó félhez. Ezen kívül lehetőség van szöveges üzenet küldésre is, amennyiben beszélgetőpartnerünket nem szeretnék hanggal zavarni.



A középen lévő kis kört kell nyomva tartani a beszéld ideje alatt, majd ha elengedjük már küldi is. A másik klassz dolog, hogy ki lehet helyezni widget-ként a telefon "asztalára" így bármikor egy érintéssel küldhetünk üzenetet, nem kell külön kikeresni és elindítani az appot. Továbbá lehetőség van csoportos beszélgetésre is. Az üzenetek tárolódnak és később is vissza lehet őket hallgatni. Ami negatívum, persze itt a vicces értelemben az, hogy nagyon ijesztő amikor a sötétben ülsz otthon, és valaki suttogó üzenetet küld neked, mert halálra rémít amikor az megérkezik hozzád :)

Egyszóval klassz kis applikáció.




Ha volna ötleted, hogy melyik applikációról olvasnál szívesen, ne habozz velem felvenni a kapcsolatot. Ha pedig egy jó kis grafikát, vagy weboldalt szeretnél, akkor is keress bátran itt: peterteszary.com , ahol egyébként feliratkozhatsz a hírlevelemre így nem maradsz le egy új bejegyzésről vagy új munkámról sem.

Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post