Header AD

#MUSTHAVE1 - USB karkötő

Mikro USB / USB karkötő 

Az jó ha esztétikus, de mégjobb ha praktikus is.


Aki ismer tudja, aki meg még nem ismer az most már tudja, hogy szeretem a kütyüket. Mármint minden ami hasznos, nyomkodható, képernyője van, sőt ha még funkciója is, az még jobb. Ezért is gondoltam, hogy ha már létrejött a GeekCompass oldal és rovat, akkor ne csak alkalmazásokkal foglalkozzunk, hanem eszközökkel, kiegészítőkkel is ami a magamfajta "kockáknak" tetszhet. 

Azt már sokszor észrevettem, hogy az emberek meglepődnek azon mennyi cuccot hordok magamnál. Mivel szabadúszóként is dolgozom alkalmanként, ezért fontosnak tartom, hogy mindig minden kéznél legyen, hiszen sosem tudhatja az ember, hogy az ügyfél mikor keresi meg valami S.O.S kéréssel. Aki ilyen közegben dolgozik, az tudja az aranyszabályt miszerint: "Az ügyfél az első". Nos ennek fényében általában nálam vannak az eszközök amelyekre szükség lehet.


#MUSTHAVE


De hogy a #MUSTHAVE rovat első cikkeként mért ezt az eszközt mutatom be, annak az lehet az oka, hogy esztétikai és hasznossági szempontból is a toppon van nálam ez az apróság. Ez egy USB / Mikro USB karkötő, amelyre véletlenül találtam rá, de azóta is nagy kedvencem, és már az ismerőseimnek is be kellett szereznem belőle.


Egyszerűen tökéletes


Az elmélet pofon egyszerű, ahogyan maga az eszköz is. Ezt a kis eszközt alapvetően karkötőként hordod, hiszen egy elegáns kaucsuk hatású karkötő egy fém betéttel. - Itt had említsem meg, hogy az én bőrömet minden kikezdi, ám ennél a kütyünél ezt nem tapasztaltam, még nyáron sem - Ha pedig egy USB / Mikro USB kábelre volna szükséged töltéshez, vagy adatátvitelhez, csak leveszed a kezedről és már használhatod is.



Hogy mindig csatlakozhass


Biztos sokszor belefutottál már te is abba, hogy otthon maradt a töltőkábeled és lemerült a telefonod. Egy számítógép éppen lett volna a közelben, vagy egy USB hub, csak éppen kábeled nem volt. Vagy a másik eset amikor S.O.S. kellene egy adat-transzfer kábel, mert valamit rá kellene dobni a telódra és nem akarsz neten keresztül küldözgetni semmit. Pendrive sehol, de a telódra rá tudnád tenni, csak éppen kábeled nincs. 

Na ilyen esetekre jó ez a cucc. Nem utolsó sorban pedig érdekes látni az arcokat amikor rájönnek, hogy ez nem egy "sima" karkötő. 


Egyből lecsapnak rá. Na és te? 


Ha szeretnél egy ilyet, akkor kattints az alábbi linkre és rendeld meg: https://www.ebay.com/itm/282795123768?ul_noapp=true

Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post