Header AD

Irányváltás a blogon



Nos, arra az elhatározásra jutottam, hogy megújítom a személyes blogomat.

DE MIÉRT?

Kérdezné Ábel, a mára már klasszikussá vált reklámból. Nos, mert már nem szerettem írni "ezt a fajta" blogot. Inkább elmélkedés volt mint mások számára is hasznos írások gyűjteménye. Mármint, túl személyes, és unalmas, és vérszegény. Akit majd érdekel életem történéseinek gyűjteménye, annak majd (és mert van ilyen irányú terv) megírom egy novellás kötetben, vagy napló-kötetben, vagy könyvben.. Még nem tudom. De azt tudom, hogy itt változás kell!



Mert szeretném ha olvasnátok a blogom, szeretném ha inkább jól eső dolog lenne írni és nem teher. Szeretném ha hasznos tippeket adhatnék. Akár arról, hogy mit, hogy és hogyan érdemes csinálni. Vagy, hogy milyen könyvet érdemes olvasni? Vagy, hogy mi történt velem és abban mi a tanulság. Esetleg így megírni egy történetemet, ami tanulságos lehet.

Szóval ilyen jellegű változások lesznek errefelé kérem.
Remélem tetszik az ötlet. Ha igen (vagy ha nem) ne felejts el kommentet hagyni, és vagy javaslatot tenni, hogy miről olvasnál szívesen. Addig is ezzel a bejegyzéssel ezennel elindítom ezt a fajta New Wave-et itt a blogon. Remélem együtt indulunk erre az izgalmas kalandra...


Ha pedig valami klassz designra, grafikára, fotóra, videóra, hanganyagra vagy bármi egyébre volna szükséged, ne felejts el szétnézni a peterteszary.com címen található weboldalamon.

Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post