Header AD

Irányváltás a blogon II.


Most akkor tulajdonképpen mi az ami változott?


Nos, a mostani valóban egy érdekes korszak. Minden egyre csak változik körülöttem is, én pedig igyekszek lépést tartani vele. Szeretnék a blogolással is komolyabban foglalkozni, több hangsúlyt fektetni a cikkek írására is, így döntenem kellett. A Geek Compass és a Marketing Compass nevű tematikus blogjaimat átvezetem a Peterteszary blog alá.

"Nem vész el, csak átalakul"


Ez azt jelenti, hogy még egy jó darabig nem szűnnek meg a fent említett blogok, viszont új cikkek már nem jelennek meg rajtuk, sőt a régi cikkek is átkerülnek ide a Peterteszary blogra.

De miért?


A döntés hosszas mérleglés, és több segítőkész ember véleményének köszönhetően született meg. Azt gondoltam felesleges több blogot üzemeltetni, hiszen mindegyik hozzám kapcsolódik, és mivel az előzetes változtatásokat szem előtt tartva, ezentúl inkább érdekesebb, "segítő" jellegű bejegyzéseket igyekszem majd írni, a korábbi személyes hangvételű cikkek helyett - A személyes történetek megírására majd másik felületen kerítek sort - Így a szívszerelmem, vagyis a technikai dolgokkal (mobil és Web appok, kütyük) kapcsolatos blogom véleményem szerint tökéletesen megfér a munkámhoz kapcsolódó Marketing tematikájú bejegyzésekkel. Ezek mellé még muszáj volt meghagynom a #Readable szekciót, hiszen az olvasás szerelmese is vagyok, így itt majd alkalmasint klassz könyveket fogok néhány szóban megírni nektek, hogy ezzel is inspiráljak mindenkit az olvasásra. A #Vers szekció még egy kicsit kilóg a sorból, de egyenlőre itt marad. Illetve van egy #Lifehack és egy #ezvolt pont is az oldalon. Az előbbiben majd érdekes tippeket igyekszek hozni nektek, amely inkább a mindennapokhoz nyújt apró megoldásokat, míg a másik a már velem megtörtént és azokból a történésekből leszűrt szintén hétköznapi dolgokkal fog foglalkozni.


Akkor most mi van?

Szóval amint láthatjátok, rengeteg terv van, és ezért is szeretném megpróbálni azt, hogy ezek a dolgok egy "ernyő" alatt legyenek, mert:

  1. Így kevesebb dologra kell fókuszálnom (legalábbis helyileg)
  2. Nektek is egy helyen lesznek a velem kapcsolatos cikkek és nem kell több oldalon keresztül kattintani, hogy megtaláljátok az új bejegyzéseket
  3. Mivel több tematikával is rendelkezik az oldal, sűrűbben frissülhet a tartalom is
  4. Mert csak :)

Ettől függetlenül megtaláljátok a zenei munkásságommal kapcsolatos dolgokat a felső "zeném" menüpont alatt, illetve a munkáimat a "munkáim" menüpont alatt. 

Az eddigi bejegyzések sem fognak eltűnni, csak a #archívum menüpont alá kerültek, illetve kerülnek majd.

Remélem így sikerült valamelyest tiszta vizet önteni a pohárba, és kiemelni a lényeget azzal kapcsolatban, hogy a jövőben mit szeretnék a célkeresztembe fogni.

Ha bármi kérdésed van, ne felejtsd el feltenni, akár üzenetben, akár itt kommentben. Ha pedig akár meg is osztod a bejegyzésem, azt nagyon szépen köszönöm!


Ha pedig valami klassz designra, grafikára, fotóra, videóra, hanganyagra vagy bármi egyébre volna szükséged, ne felejts el szétnézni a peterteszary.com címen található weboldalamon.

Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post