Header AD

#MUSTHAVE2 - Fidget Cube - a XXI. század pukkanós fóliája

Tiszta ideg vagy? 



Ez a cucc való neked...


Most egy kicsit én is ideges vagyok, mert éppen csúszásban vagyak a mai blog bejegyzéseel és mindjárt egy megbeszélésre kell rohannom. Mivel írok éppen így nincs alkalmam használni ebben a szent pillanatban, de ha stresszes az életed akkor neked csak ajánlani tudom:

Fidget Cube


Nem mai keletű dolog, már rég óta lehet kapni itthon is, nekem is rég óta a listámon várakozik, hogy írjak róla. Mivel a #MUSTHAVE rovatot elég mostohán kezeltem eddig, ezért is írok most itt és most egy #MUSTHAVE cuccról, ami ráadásul még az idegeiden is segíthet. 

De mi a bánat az a Fidget Cube?


Nos, annak aki még nem hallott róla elárulom, hogy ez a jelenkor pukkanós fóliája. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én imádom pukkantgatni a pukkanós fóliát. Ezért ha jön valami új kütyü amit rendelek és az éppen pukkanós fóliában van, akkor aznap este biztos, hogy végig pukkantom az estét.

  


Ez a cucc ugyan az, csak végtelen XP-vel rendelkezik. Ez nem fogy el. 

Szóval a kütyü egy kis kocka, ahogyan azt a nevéből is sejthetted. A kis kockán találhatóak apró gombok (5 db), kapcsoló (1 db), számzárat utánzó tekerők (3 db), joystick szerű kar (1 db), másik tekerő (1 db) és egy olyan cucc ami a hőskorszakból ismert laptopokon volt egér gyanánt. Egy apró golyó amit ide-oda görhethetsz. Az egész kocka alján van egy mélyedés, ami ha nem a simi-fétisesek miatt van, akkor az lehet a támasztó felület ahol meg tudod támasztani a kütyüt nyomkodás közben. Egyszóval ilyen sok- az egyben funkciót lát el a Fidget Cube. Marhaságnak tűnhet ilyet vásárolni, de hidd el nekem kiváló stressz levezető és gondolkodást segítő kütyü ez.

  

Aki pedig szereti ezeket a gadgeteket megóvni, annak külön ajánlom a figyelmébe a Fidget Cube-hoz beszerezhető Gumi élvédő kockát. Ez az esetleges ütődéstől végi meg a Cube-odat. Hasznos ha az ügyetlenebb fajtából vagy, mert nem törik az első nap szét a motyó. És ha használaton kívül szeretnéd még nagyobb biztonságban tartani a "zseb-pszichológusod" akkor tudsz hozzá vásárolni egy esztétikus zipzáras tokot is, amely aztán bomba biztos védelmet biztosít a külső behatások ellen.

  

Az eszköz maga többféle színösszeállításban is kapható. Én egy feket-piros és egy camouflage színkombinációjúra csaptam le, és mind a kettőt imádom. Az egyiket otthon a gép előtt tartom a másik pedig a hátizsákomban van "harcra" készen, hogy bármikor levezethessem a feszültséget, vagy elősegítsem a kreatív gondolkodást :)

Szóval ha tetszik a cucc, szerezz be te is egyet :)

Remélem hasznosnak találod a cikkben foglaltakat. Ha tetszett és úgy gondolod másnak jót tenne ha elolvasná ezt a cikket akkor oszd meg vele. Az is lehet, hogy hálás lesz. Egyébként pedig ne feledkezz el feliratkozni a hírlevelemre, hogy ne maradj le egy cikkről sem.


Ha pedig Weboldalra, webdesignra, grafikára vagy marketinggel kapcsolatos tippekre volna szükséged, akkor nézd meg a weboldalam, vagy keress meg: peterteszary.com

De esetleg olyat is lehet, hogy követsz a Facebook-on, Instán vagy a Twitteren.





Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post