Header AD

Az éve első bejegyzése



Eltelt egy újabb év. Már 2019-et írunk. Ez pedig az első idei bejegyzés a blogomon.
Nos, ami azt illeti, ez nem is igazán bejegyzés, csak bejelentkezés. Mert hogy itt a kontent tartalma inkább csak felvezetésként szolgál, hogy mire lehet számítani az idén. 



Rengeteg tervem van, de kérdés, hogy majd mire jut idő természetesen. Ami biztos, hogy ehhez az előbbi mondathoz kapcsolódóan, sok cikk fog itt megjelenni. Merthogy bizonyos mértékben új irányt fog venni a blog (ismét), illetve egy kicsit átszerveződnek a tartalmak. De majd mindent szép sorjában. Annyi biztos, hogy valamelyik blogomon (vagy itt, vagy ITT a peterteszary.com oldalon) a tervek szerint minden héten meg fog jelenni egy új blogbejegyzés. Itt a blogspot-on inkább idő és life management, kütyük és appok témában, míg a peterteszary.com oldalon webdesign témakörben.

Egy marketinggel foglalkozó blog elindítása is tervben van az idei évben, viszont a 2018-as év vége olyan zsúfolt lett, hogy ennek az előkészületei még mindig tartanak.

Tulajdonképpen ennyit szerettem volna csak mondani. Aki eddig is olvasott annak nagyon köszönöm a 2018-as figyelmet, aki pedig most kapcsolódik be, annak jó olvasást kívánok itt az oldalon. 

Tehát akkor találkozunk egy hét múlva. Addig pedig lapozd fel a korábbi cikkeket, ha még nem tetted, vagy kukkants be hozzám a peterteszary.com címen is.



Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post